John

john

John is al bijna 20 jaar toetsenist bij Five Men Out. Deze naam doet de band eer aan, want als ze een optreden hebben, zijn ze ook echt een dagje uit met veel lol en plezier. Het mooiste van deze hobby vind hij het vermaken van de mensen met hun muziek. Als John ziet dat mensen uit hun dak gaan tijdens een optreden, kan voor hem de avond niet meer stuk!!

Twan

twan

Twan maakt al vanaf het begin deel uit van de band “Five Men Out”. In 1974 kocht hij zijn eerste akoestische gitaar die al snel werd opgevolgd door een elektrische gitaar. De drang om buiten de gitaar ook te gaan zingen bleek een geslaagde combi te zijn voor de band. De frisse sound van zijn gitaarspel en de warme stem zijn dan ook zeer herkenbaar bij Five Men Out.

Hans

hans

Hans speelt drums en percussie hij is een muzikant in hart en nieren, hij maakt al muziek vanaf zijn achste levensjaar. Bij Five Men Out voelt hij zich erg thuis, omdat er meer in de band zit dan alleen muziek maken. Hans heeft gemerkt dat hoe ouder hij wordt hoe gerijpter hij zich voelt bij het maken van muziek.

Erik

erik

Als Erik op het podium staat, leeft hij helemaal op. "Bassen" is voor hem ontspanning, zeker met Five Men Out. Hij speelt nu zo'n 25 jaar bas, maar leert nog elke dag bij.

Peter

peter

Eindelijk is Peter weer terug bij FiveMenOut!
Hij maakt al vele jaren muziek en speelde al in verschillende bands voordat hij zijn weg terug heeft gevonden bij ons. Hij bespeelt de slaggitaar en is een grote aanvulling op onze vocals.

Joost

joost

De laatste jaren is Joost steeds meer met het licht bezig. In het begin had Five Men Out 8 spots en 6 bouwlampen, maar tegenwoordig hebben ze een computergestuurde lichtshow met onder andere lasers en moving heads. Joost probeert altijd om de sfeer van een nummer te benadrukken met het licht. Ook zingt hij, vooral later op de avond, backing vocals maar gelukkig voor het publiek altijd zonder microfoon zodat niemand het hoort.

Germt

germt

Germt is zowel letterlijk als figuurlijk de jongste aanwas van Five Men Out. Hij kwam bij de band om zo af en toe Joost mee te helpen met het mixen van het geluid. Dat vond hij zo leuk om te doen dat hij zich er meer en meer in is gaan verdiepen. Heel langzaam is het toen gegroeid dat Joost zich is gaan verdiepen in het licht en Germt in het geluid. Vanaf 2015 is hij officieel lid van de band en dus de geluidsman. Hij vind het een grote uitdaging, om op elke plek waar Five Men Out mag spelen, het geluid optimaal te laten klinken

Wat Doen Wij

Waarvoor kunt u Five Men Out het beste boeken?


 • live muziek voor een verjaardag
 • live muziek voor een verjaardagsfeest
 • live muziek voor een bruiloft
 • live muziek voor een kermis
 • live muziek voor een prinsengala
 • live muziek voor een tuinfeest
 • live muziek voor een familie-reunie
 • live muziek voor een personeelsfeest
 • live muziek voor een prive-feest
 • live muziek voor een paradefeest
 • live muziek voor een evenement
 • live muziek voor een bedrijfsfeest

Five Men Out biedt swingende feestmuziek voor uw bedrijfsfeest, diner, tuinfeest, party, serviceclub of opening van uw bedrijf. We kijken naar de doelgroep en passen daar ons repertoire op aan. disco, popmuziek, rock, feestmuziek, swing, Rock & Roll en nog veel meer maken allemaal onderdeel uit van ons uitgebreide repertoire.

U verwacht natuurlijk goed licht en geluid. Five Men Out zorgt zelf voor een professionele licht en geluid set, dat zorgt voor perfect geluid en een spectaculaire licht show!

Wij treden vooral op in de regio Limburg, Brabant, en in de volgende plaatsen, Eindhoven, Valkenswaard, Tilburg, Breda, Den Bosch, Utrecht, Venlo, Weert, Maasstricht, Den Haag, Zwolle, Dordrecht, Helmond, Gemert, Deurne, Weert, Venray, Nijmegen, Boxmeer, Tegelen, Roermond, Valkenburg, Vaals, Heerlen, Sittard, Geleen en Horst..
Meer weten of ons boeken?