mengpaneel

Oprichting

Five Men Out werd opgericht in 1990. Wat begonnen was als band met vooral eigen muziek, werd dat al snel omgeschakeld naar goede covers. In 1997 werd na een aantal wisselingen de definitieve band gevormd. In 2007 hebben wij afscheid genomen van Rene en hebben in Hans een zeer goede opvolger gevonden voor de drums. Door de ervaringen, zowel op muzikaal als technisch niveau, staat Five Men Out garant voor een avond goede muziek.

Wat hebben we te bieden?

De stemgeluiden maken dat Five Men Out net ietwat meer te bieden heeft dan de meeste andere bands. Het repertoire liegt er dan ook niet om. Nummers van De Dijk, De Scene, Kane, Blöf, maar ook van Joe Cocker, U2 en Golden Earring worden door ons gespeeld.

Wat doen we?

Tegenwoordig speelt Five men Out ook Venloos en Duits repertoire, waardoor er ook al optredens in Duitsland plaatsvinden. Eind 2009 heeft onze slaggitarist Peter de band verlaten i.v.m. het moeilijk combineren van werk en band. Five Men Out bestaat momenteel uit vier muzikanten en twee technici. Inmiddels kan Five Men Out op hun C.V. De Boétegewoeöne Boétezitting, De Paradefeesten en de Venloop bij schrijven.

Meer weten of ons boeken?